Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES

Fanpicks.dk - spil på sport

OPRET KONTO

Premier League #16

Spilleregler

Spillet er aflyst, og alle indskud er tilbageført.

Det følgende regelsæt for dette spil er ikke entydigt for alle spil på Fanpicks.dk. Mange af reglerne vil være de samme fra spil til spil, men der kan forekomme væsentlige regelforskelle, så vi anbefaler at du læser reglerne igennem for hvert spil du ønsker at deltage i.

TILMELDINGSINFORMATION:

 • PRIS:

  Det koster 50 kr. at deltage i dette spil. Dette beløb er indskud til præmiepuljen, og trækkes umiddelbart efter tilmelding fra din fanpicks konto.

 • TILMELDINGSPERIODE:

  Spillet er åbent for tilmelding i perioden fra d. 06/12-2018 kl. 08:20 til d. 08/12-2018 kl. 15:55

 • TILMELDINGSBEGRÆNSNING:

  Du kan kun tilmelde dig dette spil én gang, men du kan sagtens tilmelde dig flere spil med samme emne.

  Spiloversigten for emnet som dette spil tilhører, finder du ved at klikke her.

 • DELTAGERBEGRÆNSNING:

  Der er ingen begrænsning på antallet af spillere der kan deltage i dette spil.

OBS: Tilmelding til spillet er bindende og kan ikke efterfølgende fortrydes.

REGLER:

 • SPILLETS AFVIKLING:

  Spillet er et single kupon spil, hvilket betyder at der kun er én kupon der skal udfyldes i spillet.

  På kuponen skal du sætte 8 picks, og du har 10 spilmuligheder at vælge imellem.

  Du sætter picks på den måde at du har 8 forskellige pointsats, hvor du til hver skal vælge en spilmulighed og et spiludfald. Er dit pick korrekt scorer du det antal point du har satset, og er dit pick forkert scorer du ingen point.

  • Spilmulighederne kan have forskellige spilstop, og det er udelukkende dit ansvar at sørge for at få sat dine picks inden spilstop. Mangler du at vælge et pick til et givent pointsats, er dette tabt.
  • Du kan kun sætte ét pick på hver spilmulighed, så du kan altså ikke lave halv- eller hel garderinger.

  Den samlede sum af point for hver deltagende spiller i spillet gøres op når alle spilobjekter i spillet er afgjort, og spilleren med flest point vinder spillet, spilleren med næstflest point bliver nr. 2, og så fremdeles.

  Ved tilfælde af pointlighed deles placeringen, forstået på den måde at er der f.eks. 3 spillere der har opnået næstflest point, så bliver de en delt 2. plads, og den næstkommede spiller bliver nr. 5. Er der tale om en gevinstgivende placering, udregnes puljen som værende summen af gevinsterne til nr. 2, 3 og 4, og denne pulje deles ligeligt mellem de 3 spillere med samme pointantal.

 • AFLYSNING AF KAMPE:

  I tilfælde af at et spilobjekt ikke gennemføres, kan picks på dette annulleres. Virkningen af et annulleret pick er at det registreres som værende forkert, og dermed giver 0 point.

  Aflyses et givet spilobjekt, og er der fortsat spilobjekter der kan vælges til et pick ( hvor spilstop ikke er overskredet, og hvor kampenspilobjektet ikke er valgt til et andet pick ), kan picks på det aflyste spilobjekt ændres også selvom spilstop på spilobjektet er overskredet.

  Beslutninger om at annullere spilobjekter vil alene være taget af Fanpicks.dk, og i tvivlstilfælde vil det være Fanpicks.dk's vurdering der er den gældende.

 • AFLYSNING AF SPIL:

  Spillet aflyses automatisk hvis der kun er én tilmeldt deltager ved udløb af tilmeldingsperioden. Derudover forbeholder Fanpicks.dk sig ret til uden varsel at annullere spil.

  I alle tilfælde af spilaflysninger eller annulleringer vil årsagen kunne læses i disse regler, og eventuelle indskud tilbageføres umiddelbart efter aflysningen/annulleringen til de involverede brugeres Fanpicks konti.

Info om spillet:

Spil Fanpicks Matchday på kampene i 16. spillerunde af Premier League!

Der er 10 spilmuligheder på kuponen, og du kan sætte op til 8 picks. Hvilke spilmuligheder du vælger at sætte dine picks på er helt op til dig, og du kan ændre dine picks helt op til kampstart på de enkelte kampe.

Vi LIVE opdaterer stillingerne i spillene, så du hele tiden kan følge med i hvordan du er placeret.

KAMPE:
Bournemouth - Liverpool
Cardiff - Southampton
Burnley - Brighton
Arsenal - Huddersfield
Manchester United - Fulham
West Ham - Crystal Palace
Chelsea - Manchester City
Leicester - Tottenham
Newcastle United - Wolverhampton Wanderers
Everton - Watford